Hinnasto

 

Tavallinen hunaja(Nyt saatavilla tuoretta kesän 2020 hunajaa):

Kiinteä

450 g muovipurkki 6 €, 4 purkkia 23 €, 10 purkkia 55 €

1 kg muovipurkki 12€

1 kg lasipurkki 13 €

4,5 kg ämpäri 49 €

500g lasipurkki 7 €

 

Juokseva (Nyt saatavilla tuoretta kesän 2020 hunajaa):

Pakastamme aina osan hunajastamme juoksevana. Siten meillä on tarjottavana myös juoksevaa hunajaa talvella. Emme lämmitä hunajaamme. Pakastamalla hunaja säilyttää paremmin arominsa ja terveysvaikutuksensa ja kiteytymisprosessi pysähtyy. Tämä hunaja kiteytyy muutaman viikon sisällä sulatuksesta. Huom! Säilytä käytössä oleva purkki huoneenlämmössä. Jääkaapissa se kiteytyy hyvin nopeasti!

450g muovipurkki 6 €, 4 purkkia 23 €, 10 purkkia 55 €

350 g puristepullo 6 €

500 g lasipurkki 7 €

 

LAJIHUNAJAT

ALKUKESÄNHUNAJA (pääasiassa pihlajahunajaa, mutta myös hieman voikukkaa, mustikkaa, omenankukkaa ja vaahteraa.

350 g 6 €, 150 g 3 € (löytyy sekä kiinteänä että juoksevana)

KANERVAINEN (Hyytelömäinen, aromaattinen hunaja) Tulossa syksyllä 2020!

350 g 8 €, 150 g 4 €

TATTARIHUNAJA (tumma hunaja, hyvin omalaatuinen, maltainen maku. Kuuluu aktiivisimpiin hunajalajeihin Kanervahunajan rinnalla)

350 g 8 €, 150 g 4 € (pikkupurkki loppu)

 

Makuhunajat 230g lasipurkki 6 € kpl, 3 purkkia 15 €.

 

SITRUUNAINEN (sitruunaöljyä) Raikas hunaja jota voi käyttää sellaisenaan, teen kanssa tai jälkiruuissa. Sopii hyvin makeannälkään!

APPELSIININEN (apelsinolja) Saman kuin yllä

MANDARIININEN (mandariiniöljy) Mieto sitruksinen maku

ANIKSINEN (anisöljy) Lakritsainen ja virkistävä maultaan. Voidaan syödä sellaisenaan tai esim. grogiin sekoitettuna. Tekee hyvää ruuansulatukselle ja flunssaiselle.

INKIVÄÄRINEN (inkiväärijauhe) Hyvin monipulinen hunaja joka sopii leivontaan, ruuanlaittoon ja teen sekaan. Inkiväärillä on niveliä hoitava vaikutus, se myös rauhoittaa vatsaa ja lisää vastustuskykyä flunssa-aikaan

MINTTUSUKLAINEN (luomuraakakaakao ja piparminttuöljyä) Makeannälkään sellaisenaan tai leivontaan ja jälkiruokiin. Kahvin, veden tai maidon sekaan sekoitettuna tulee herkullinen juoma. Antaa energiaa ennen urheilusuoritusta.

EUCALYPTINEN (eucalyptusöljyä) Hengitysteitä avaava raikas hunaja jota voi syödä sellaisenaan tai sekoittaa lämpimään veteen. Ihana flunssahunaja.

MOKKASUKLAINEN (luomuraakakaakao, kylmäkuivattu kahviuute) Makeannälkään sellaisenaan tai leivontaan ja jälkiruokiin. Kahvin, veden tai maidon sekaan. Antaa energiaa ennen urheilusuoritusta.

VALKOSIPULINEN (valkosipulirouhe) Voidaan käyttää m.m. broilerin maustamiseen. Kokeile levittää paahdetulle leivälle/ruisleivälle. Lisää vastustuskykyä.

 

Makuhunajat 150 g 4 €/st, 3 st. 10 €.

SALMIAKKINEN (sisältää lakritsijuurijauhetta ja salmiakkia) Suolainen hunaja. Voidaan syödä sellaisenaan, jälkiruokiin, juomiin.